“Vastelaovesgeveul” MVC De Hoonder Maasbracht

 

Foto: Leon Duinmaijer.

Ziekenbezoek in ‘t Hoonderriek
MAASBRACHT – Carnaval vieren doe je met zijn allen! Helaas zit dat er dit jaar niet in. Deze tijd vraagt om een bijzonder aanpassingsvermogen van ons allemaal. De meeste van ons hebben hierin een aardige modus gevonden en de saamhorigheid in het Hoonderriek is groter dan ooit. Het is echter niet voor iedereen even gemakkelijk

Sommige inwoners van ons dorp zijn ziek, wat ouder of kunnen gewoon een steuntje in de rug gebruiken. Wij geven u de mogelijkheid om iemand uit Maasbracht of Brachterbaek, die zich niet zo lekker voelt, op te geven. Wij gaan ons best doen, deze persoon dan een mooie fruitmand te bezorgen

Op zaterdag 13 februari gaat de vereniging met alle plezier even bij deze mensen langs. Zij worden verblijd met een glimlach en een gezonde carnavalsattentie.

Wanneer je iemand op wil geven, doe dat dan uiterlijk 6 februari. Opgeven kan per mail (kevinpeters30@gmail.com) of telefoon (+31 6 46549648).

MCV De hoonder zorgt voor gezellig avondje uit in je eigen huis

Maasbracht – Met de verscherpte coronamaatregelen breng je nog meer tijd thuis door. MCV de Hoonder uit Maasbracht zorgt dat je je niet hoeft te vervelen en heeft op zaterdag 13 februari een gezellige online bierproeverij op het programma staan. Zo kun je thuis toch gezellig een avondje uit.

Klaar met dry january? De Hoonder start de nieuwe maand met een online bierproeverij op zaterdag 13 februari om 20.11 uur. Biersommelier Bert neemt samen met Prins Dennis I en Stefan Goertz plaats achter de camera. Ze presenteren een mooie diversiteit aan provinciale speciaalbieren. Naast de nodige feitjes en weetjes van de vijf uitgekozen bieren belooft het een gezellige interactieve avond te worden.

Een bierpakket kost 27,50 euro. Je ontvangt vijf schitterende bieren, wat lekkers voor erbij en de link naar de online livestream van de bierproeverij.

Geen zin in bier maar wel in een gezellige avond, voor de liefhebbers hebben we ook een wijnpakket samengesteld.

Inschrijven kan tot woensdag 10 februari via deze link.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven