ML5 TV

ML5 is de lokale publieke omroep voor Maasgouw, Leudal en Roermond.
Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of ideeën, wil je zelf of namens je organisatie een bijdrage leveren? Klik dan hier en vul het formulier in.

ML5 TV L I V E

Kijk en geniet van ML5 TV L I V E

Volg de beeldkrant voor nieuws, informatie en het radiogeluid.

Vanaf 17:00 ziet u de nieuwscarrousel van ML5.

 

Elke dag zendt ML5 programma's uit.

Vanaf 17:00 uur start de TV-carrousel, negen maal per etmaal, u hoeft dus nooit een programma te missen. Elke programmacyclus start met het actualiteitenprogramma TV Vandaag met daarin aandacht voor klein en groot nieuws uit de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roermond. Daarnaast zenden we een keur aan overige programma’s uit, met daarin aandacht voor informatie, cultuur, sport, muziek, religie en politiek uit onze regio.

Alle tv-producties worden in eigen huis gemaakt of aangeleverd door partners in het uitzendgebied. Reportages, interviews, live-verslagen van belangrijke activiteiten in de regio, films, sportitems, nieuwsverslagen, documentaires enz. enz.; het is allemaal te bekijken op TV bij ML5. Bovendien worden de raadsvergaderingen van de gemeenten Roermond, Maasgouw en Leudal rechtstreeks uitgezonden, zodat de burgers in deze gemeenten op een objectieve wijze de gemeentepolitiek in hun gemeente kunnen volgen.

Tussen de tv-uitzendingen door kunt u kijken naar TEKST-TV. Deze beeldkrant staat boordevol lokaal en regionaal nieuws en activiteiten van verenigingen. Voor het lokale en regionale nieuws geldt het streven: het laatste nieuws als eerste gebracht.

Contact

Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Adverteren? Een klacht?
Neem contact op met Omroep ML5. We staan u graag te woord.

Tel: 0475 - 491 189 (algemeen) of: 0475 - 497 123 (radiostudio)

Omroep ML5
Bredeweg 10
6042 GG Roermond

 

Meer weten? Neem contact op met:

Els Bruijnen
06 - 5235 8187

Scroll naar boven