Signeersessie Hugo Luijten van zijn boek “Undercover: Alles of niks”

Gisteren verscheen de thriller Undercover: Alles of niks, geschreven door triller schrijver Hugo Luijten. Vandaag hield Hugo Luijten een signeersessie in de vorm van een “garage sale”. Natuurlijk was ML5 daarbij aanwezig en ontving uit handen van de schrijver een van de eerste door hem gesigneerde boeken.

 

In het boek komt de undercoveragent (in de serie gespeeld door Tom Waes) terug, maar verder is er een geheel nieuwe verhaallijn. De thriller wordt voor uitgeverij Lannoo geschreven door Hugo Luijten, van wiens hand bij deze uitgever eerder al de goed ontvangen thrillers Verast, De Brexitmoorden en (onlangs nog) Het Jaar van de Slang verschenen.

Twee Limburgen
Het boek speelt in Belgisch en Nederlands Limburg: als decor koos de auteur de grensstreek tussen Maaseik (B) en Roermond (NL). Het is voor het eerst in de geschiedenis dat deze regio een plekje krijgt in een thriller. Daarnaast speelt ook Antwerpen een rol. De uit Nederlands Limburg afkomstige Luijten woont in Antwerpen, hetgeen deze keuze verklaart.

Voor vragen en meer informatie over het boek kunt u contact opnemen met: Hugo Luijten, hugo@hugoluijten.be

Dit bericht delen:
Scroll naar top