Coming Out Dag 2020 Roermond: “Wie hijsen er dit jaar allemaal de Regenboogvlag””

Op 11 oktober is het Coming Out Dag! Op die dag vieren we dat iedereen zichzelf mag zijn en zijn eigen keuzes mag maken. De gemeente Roermond hijst ieder jaar tijdens Coming Out Dag de regenboogvlag bij het stadhuis. De regenboogvlag symboliseert dat iedereen uniek is en erbij hoort. 

Op maandag 5 oktober 2020 hijsen wethouder Marianne Smitsmans, GSA leden van de school, adjunct directeur van Citaverde en LHBTI vereniging OuchZo samen de Regenboogvlag en Citaverde College ontvangt een regenboogvoetbal. Dit gebeurt 2x: Citaverde College (Jagerstraat 6, Roermond) en ROER College

Op vrijdag 9 oktober 2020, 13.30uur overhandigt wethouder Marianne Smitsmans in Linne de regenboogvlag aan wethouder Carla Peters van de gemeente Maasgouw. Dit symboliseert dat de regenboog de regio in gaat en als start van regionale aansluiting en samenwerking.

Op zondag 11 oktober 2020 hijst wethouder Marianne Smitsmans samen met de eigenaren van Kings & Queens de regenboogvlag. Hiermee ondersteunen ze de vlaggenactie van verschillende ondernemers in de binnenstad  van Roermond.

#comingoutdag2020 #regenboogstad #Roermond #sportvereniging

Dit bericht delen:
Scroll naar boven