Limburg Festival TV van 12 tot 16 te zien op TV bij ML5

ML5 zend alle afleveringen vanaf 13 augustus elke dag uit op TV om 17.00, 20.00 en 23.00 uur. Via kanaal 4042 Ziggo en 1366 KPN kunt u er bij zijn.
 
Zo hoeft u niets te missen van dit geweldige evenement en kunt u lekker vanaf de bank genieten van van het Limburgfestival TV.
 
TROTS ALS EEN AAP MET…………………….
 
We beginnen super trots met heel tof nieuws…… onze meerjarige subsidieaanvraag aanvraag bij het Fonds Podiumkunsten voor 2021-2024 is gehonoreerd.
 
De vlag kan in top en de kurken mogen knallen. Zie foto boven waar het Limburg Festival Kernteam trots het glas heft. Eindelijk ook landelijke erkenning. Heel erg blij mee!
 
In het rapport schreven zij over het Limburg Festival: ‘De commissie constateert dat Limburg Festival zich in artistiek opzicht positioneert als festival waarin actuele ontwikkelingen van de regio worden verbonden aan makers. Dat doet het festival met locatietheater, waarbij de band met de bewoners uit de regio wordt verdiept door dicht bij hun leefwereld te blijven.
 
Zij is van mening dat Limburg Festival zich stevig heeft geworteld in de lokale culturele infrastructuur.’ En zo is het maar net.
Dit bericht delen:
Scroll naar boven