Lancering nieuw toeristenmagazine Liefde voor Leudal

Wethouder Martens neemt het eerste exemplaar in ontvangst (foto: Promotie Platform Leudal)

Het Promotie Platform Leudal heeft een nieuw magazine gelanceerd voor toeristische en recreatieve informatie. Het eerste exemplaar is begin mei in ontvangst genomen door wethouder Robert Martens van de gemeente Leudal.

Het magazine draagt de titel Liefde voor Leudal. Toeristen, recreanten en ook de inwoners van Leudal vinden er verhalen over het moois dat Leudal te bieden heeft, maar ook veel praktische informatie. “Daarnaast zijn er interviews te lezen met prominente streekgenoten als theatermaker en schrijfster Joes Boonen en Tweede Kamerlid Rens Raemakers,” vertelt projectcoördinator Pascal Schreurs. “Het is een kleurrijk en gevarieerd geheel geworden, bijna een glossy.”

Met de nieuwe uitgave wil het Promotie Platform Leudal het lokale aanbod nog bekender maken. Het motto is ‘Liefde voor Leudal’, wat ook de naam is van de bijbehorende website.

Het 68 pagina’s tellende tijdschrift verschijnt ieder jaar en is kosteloos op te halen bij Bezoekerscentrum Leudal, en o.a. bij horeca-ondernemingen, culturele instellingen, en de gemeente Leudal.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven