Werk aan het spoor: geen treinen maar bussen op 30 sep. en 1 okt. tussen Heerlen-Aachen en Swalmen-Roermond-Echt

 In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er aankomend weekend op verschillende deeltrajecten in Limburg geen treinen. Arriva zet bussen in. Het is belangrijk dat reizigers rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

 

RE18 Heerlen – Aachen Hbf.

Op zaterdag 30 september de hele dag en op zondag 1 oktober tot en met 21.47 uur rijden er geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hbf (RE18). Reizigers kunnen gebruikmaken van treinvervangende bussen op het traject.

 

RS11 Swalmen – Roermond + RS12 Roermond – Echt

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober rijden er geen treinen tussen Swalmen en Roermond (RS11) en tussen Roermond en Echt (RS12). Op beide trajecten zet Arriva treinvervangende bussen in.

 

Reizen met treinvervangend vervoer
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. 

 

Langere reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva.  De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via 
www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Heerlen of Roermond.

 

Informatie voor reizigers
Arriva informeert reizigers over de gevolgen van deze werkzaamheden voor hun treinrit via de informatieschermen in de treinen, via de website van Arriva, via op posters op de stations en via berichten op social media.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven