Vrijwilligers van de Zwarte grens stellen zich voor

de Zwarte Grens is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de zomer van 2022 organiseert een team van vele vrijwilligers 5 voorstellingen voor elk 400 bezoekers op de grens van Neer, Helden en Kessel waar het verhaal zich 400 jaar geleden daadwerkelijk afspeelde. 

De komende weken stelt de organisatie in willekeurige volgorde graag een aantal vrijwilligers van De Zwarte Grens voor. Waarom is hij/zij vrijwilliger bij ons project geworden? Vandaag de aftrap metJolanda van Duivenbode.
ML5 DÉ OMROEP VAN MIDDEN LIMBURG biedt de Zwarte Grens graag een podium om haar vrijwilligers voor te stellen.
Mijn naam is Jolanda van Duivenbode en ik woon sinds vorig jaar september met veel plezier in Neer. Oorspronkelijk kom ik uit Spijkenisse maar woon inmiddels ruim 20 jaar in Limburg.
Met veel plezier werk ik als verpleegkundige in de thuiszorg in Heythuysen.
Mijn hobby is o.a. amateur toneel en ik zie het als een unieke gelegenheid om als souffleur mee kunnen werken aan dit toneel spektakel!
Het is een geweldige groep enthousiaste en gemotiveerde mensen en dat geeft me veel energie. En zo leer meteen een heleboel leuke mensen kennen.
Ik kijk ernaar uit om straks mee te mogen maken dat we een mooi stuk met elkaar hebben neergezet en verheug me op de uitvoeringen!
Dus twijfel niet en geef je vooral op als figurant!
Bron: foto en verder info website De Zwarte Grens
Dit bericht delen:
Scroll naar top