Video – Openluchttheater Thorn klaar voor de culturele zomer 2021

Met het plaatsen van de zeilsculptuur is het Openluchttheater Thorn klaar voor de culturele zomer 2021. ML5 nam een kijkje en sprak uitvoerig met Peter Bokken en Wilma van Dommelen respectievelijk voorzitter en secretaris van de Stichting Openlucht Theater Thorn over het theater en de de activiteiten in het komende theaterseizoen.

Een jaar later dan gepland gaat het Openluchttheater Thorn in juli van start. Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest zorgt voor de muzikale omlijsting van de officiële opening.

Met het plaatsen van de zeilsculptuur is het Openluchttheater Thorn klaar voor de culturele zomer 2021. Het zware karwei iwas het sluitstuk van de werkzaamheden die nodig waren om het theater volledig bij de tijd te brengen en speelklaar te maken.
Onder het vroegere ‘afdak’ zijn een kleedruimte, toiletten en berging voor de mobiele bar gerealiseerd. Tevens is een duidelijkere bewegwijzering aangebracht.

Het Openluchttheater Thorn blijkt ook bij bruidsparen in trek te zijn als trouwlocatie en het gerenoveerde theater past nu ook helemaal in de sfeer van het historische en romantische Abdijhof en de Hofferkeukens.

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven