Video – MOGELIJK NIEUWE HUISVESTING VOOR ML5 IN 2022

 Omroep ML5 het samenwerkingsverband van 3ML en RTV Roermond heeft de intentie om te verhuizen naar het voormalige Phillips-terrein in Roermond.

In de markante leegstaande gebouwen wordt gewerkt aan een trendy concept met ruimte voor onder andere cultuur, zang, toneel, kunst, theater en media activiteiten. De nieuwe locatie wordt “The place to Be” in Midden Limburg voor de media activiteiten van ML5.


Het concept past volledig in het toekomstbeeld dat ML5 voor ogen heeft: “een dynamische en trendy lokale omroep voor de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roermond”.

Vanuit de nieuwe studio kan ML5 in het beoogde theatercafé onder een dak live radio en live tv programma’s maken en kunnen kleinere en grotere evenementen zoals bijvoorbeeld talkshows worden georganiseerd.

De nieuwe plek draagt bij aan een toekomstbestendige robuuste omroep en zal naar verwachting leiden tot de aantrekking van nieuwe en vooral jonge mensen

De locatie is perfect bereikbaar en is op 5 minuten loopafstand gelegen van het trein- en busstation van Roermond. In de directe nabijheid van de nieuwe plek zijn een tweetal bushaltes gelegen. Per auto is de locatie via de A73 en A2 binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op terrein aanwezig.

Het bestuur en de directie heeft inmiddels alle medewerkers, vrijwilligers, leden van het PBO, de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roermond en het Video Collectief uit Heythuysen waar ML5 nauw mee samenwerkt op de hoogte gesteld van de mogelijke verhuisplannen.

De komende tijd zullen de plannen in overleg met alle betrokkenen verder worden uitgewerkt.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven