Kunst en Cultuurdag Maasgouw op 14 november gaat niet door.

De stichting Kunst en Cultuur Maasgouw laat vandaag via haar facebookpagina via een brief aan de deelnemers weten dat de Kunst en Cultuurdag op 14 november in gemeenschapshuis Don Bosco niet doorgaat. De inhoud van de brief is onderstaand integraal weergegeven.
BRIEF AAN DE DEELNEMERS VAN DE KUNST EN CULTUURDAG MAASGOUW
Beste deelnemers,
Het bestuur van de stichting Kunst en Cultuur Maasgouw heeft met pijn in het hart moeten besluiten de Kunst en Cultuurdag Maasgouw op zondag 14 november af te lasten.
De laatste dagen is er regelmatig overleg geweest met onze organiserende partners en met een aantal deelnemers. Hun mening werd meegewogen in het besluit, maar ook de beperkende maatregelen door de Veiligheidsregio Noord en Midden-Limburg en het aantal besmettingen dat deze week dagelijks opliep tot recordhoogte, vandaag ruim 16.000, maakten het doorgaan van de Kunst en Cultuurdag alsnog onverantwoord.
Het enthousiaste bestuur is heel teleurgesteld, wij hadden een mooi totaalprogramma voor het hele gezin samengesteld, maar tegen deze externe invloeden valt niet op te boksen.
Onze ambitie, een breed podium bieden aan kunst en cultuur in Maasgouw blijft evenwel fier overeind staan. Volgend jaar krijgen we samen een nieuwe kans. De eerste toezeggingen zijn al binnen.
De begripvolle reacties van de deelnemers tot nu toe zijn een steun in de rug voor het organiserend bestuur. We danken u hier hartelijk voor.
Bestuur en adviseur stichting Kunst en Cultuur Maasgouw
Bron/logo: FB -pagina stichting Kunst en Cultuur Maasgouw
Dit bericht delen:
Scroll naar boven