Video Mantelzorgcoach Doritha Vossen genomineerd voor Voorop Award.

Mantelzorgcoach Doritha Vossen van Zorgcentrum Beek en Bos genomineerd voor de VGZ Samen Voorop Award.

Deze jaarlijkse prijs wordt door zorgverzekeraar VGZ uitgereikt aan zorgverleners die een goed idee hebben om de zorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden.
Idee: Soepele overgang van mantelzorg naar verpleeghuis

Een verhuizing naar een verpleeghuis is vaak een moeilijke en emotionele stap. Het accepteren van de nieuwe woonsituatie kan dan lastig zijn. Helemaal bij mantelzorg. Zorgcentrum Beek en Bos biedt een mantelzorgcoach. Speciaal voor de partner, familie en naasten van de nieuwe bewoner. Bij deze coach kunnen zij terecht met allerlei vragen, ook over de ziekte van de cliënt. Hierdoor worden de zorgmedewerkers van het verpleeghuis ontlast. En kunnen zij zich zo goed mogelijk richten op de zorg voor de bewoner. Zo gaat de overgang van mantelzorg naar verpleeghuis een stuk soepeler

Overige informatie
Vijftien zorgverleners maken kans op een award. Er zijn 3 onderdelen waarop een prijs wordt uitgereikt. Het gaat om de categorieën gezondheid, zinnige zorg en duurzaamheid.
Stemmen
Wilt u dat Doritha Vossen een award krijgt download dan het stemformulier dat naast overige informatie te vinden is op www.vgz.nl/samen-voorop-awards.
U kunt stemmen vanaf maandag 23 mei tot en met 12 juni.
Tijdens de finale op 14 juni wordt per onderdeel bekend gemaakt welk idee een award gewonnen heeft.
De winnaars krijgen een geldbedrag waarmee ze het idee verder kunnen uitwerken.
Dit bericht delen:
Scroll naar top