Sjtasiefestasie 2024 niet meer gratis

Dit jaar zal de Sjtasiefestasie op zaterdag uitsluitend toegankelijk zijn voor bezoekers met een geldig ticket. Een ticket voor Sjtasiefestasie op zaterdag kost 5,55 euro, waardoor het evenement betaalbaar blijft voor iedereen.

Deze beslissing is genomen met het oog op de veiligheid van het publiek en om ervoor te zorgen dat iedereen van het evenement kan genieten in een gecontroleerde omgeving. Om tegemoet te komen aan degenen die een ticket voor Sjtasiefestasie op zaterdag kopen, zijn de kosten voor toiletgebruik inbegrepen bij de kaartprijs. Hiermee wil de organisatie het comfort van de bezoekers maximaliseren.

Sjolefestasie, het evenement op vrijdag, blijft toegankelijk voor iedereen, zodat iedereen de gelegenheid heeft om te genieten van de festiviteiten. Toiletgebruik op de vrijdag zal voor alle bezoekers ook gratis zijn.

Op zaterdag 18-11-23 krijgen inwoners van Roermond en omstreken de eerste kans om kaarten te kopen voor de Sjtasiefestasie middels vouchers. Deze vouchers worden op diverse locaties in Roermond en omstreken uitgedeeld. Een voucher geeft recht op de aankoop van maximaal 4 kaarten. Leden en sponsoren van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul, welke voor 11-11-2023 lid zijn, ontvangen op 18-11-2023 een voucher in hun mailbox waarmee ze maximaal 2 kaarten kunnen kopen.

Via Facebook- en Instagram-pagina’s wordt er kort van tevoren aankondigd op welke locaties de vouchers worden uitgedeeld.

Vanaf 01-12-23 start de reguliere kaartverkoop voor de Sjtasiefestasie via hun website https://sjtasiefestasie.nl/nl .
Het Sjtasiefestasie is beide dagen LIVE te zien bij omroep ML5, zie www.ml5.nl

bron: Sjtasiefestasie Roermond

Dit bericht delen:
Scroll naar boven