Sjors Blomen nieuwe fractievoorzitter Lokaal Belang Maasgouw

Lokaal Belang is met zeven zetels de grootste politiek partij in de gemeente Maasgouw en vormt met het CDA en de VVD de huidige coalitie.

Tijdens de gisteren gehouden vergadering van de gemeenteraad die zoals altijd rechtstreeks werd uitgezonden door ML5 maakte de huidige fractievoorzitter Gerrit Vervoort Gerrit Vervoort bekend dat hij het fractievoorzitterschap per 1 september overdraagt aan de 34–jarige Sjors Blomen uit Thorn.

Sjors werkt als industrialisatie–ingenieur bij Philips Healthcare Best. In Thorn is het actief bij meerdere verenigingen en heeft hij inmiddels de nodige kennis opgedaan van de lokale politiek.

Hij is al vanaf 2014 namens Lokaal Belang raadslid en sinds twee jaar is hij vice–fractievoorzitter van Lokaal Belang. Ook is hij als zes lid van de lokale rekenkamer van de gemeente Maasgouw. Verder fungeert hij ook al twee jaar als voorzitter van een van de commissie van de gemeente Maasgouw.

Bert Impelmans Bert Impelmans uit Heel zal per dezelfde datum de functie van vice–fractievoorzitter van Lokaal Belang op zich nemen. Hij werkt in het dagelijkse leven bij de stichting Daelzicht in Heel.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven