Roermond – LVR-fractie stelt vragen m.b.t. verwevenheid tussen IKL en gemeente Roermond

Op basis van artikel 43 van het vergaderreglement voor de raadsvergaderingen van Roermond stelt de Liberale Volkspartij Roermond m.b.t. verwevenheid tussen IKL en gemeente Roermond de volgende vragen.

De LVR-fractie heeft kennisgenomen van perspublicaties in de NRC over de verwevenheid tussen CDA-bestuurders en IKL. Dat brengt de LVR-fractie tot onderstaande vragen.

  1. Zijn er de laatste 6 jaar contacten en/of contracten geweest tussen IKL en de gemeente Roermond?
  2. Zo ja, over welke onderwerpen en waar bestonden die contacten en/of contracten uit? Als ze er waren, door wie en/of    welke onderneming werd er dan daadwerkelijk werk uitgevoerd? Wij verzoeken om inzage in de verslagen.
  3. Zijn er financiële overeenkomsten gesloten tussen Stichting IKL en de gemeente Roermond?
  4. Zo ja, voor welke locaties en om welke bedragen gaat het? Zo ja, dan verzoeken wij om inzage in die contracten/overeenkomsten.
  5.  Zijn er overeenkomsten gesloten tussen gemeente Roermond met Boswerkt BV en/of Polo BV en/of Werkbank BV en/of @Nexus BV en/of andere gelieerde ondernemingen? Zo ja, dan verzoeken wij om inzage in die contracten/overeenkomsten.
  6. Roermond doet mee aan het “1 miljoen bomenplan” van de Provincie Limburg. Welke overeenkomsten/afspraken zijn hieromtrent gemaakt?
Dit bericht delen:
Scroll naar boven