Nieuwe directeur -bestuurder voor Recratiepark de Leistert Roggel

Per 1 augustus is Angelique Joosten benoemd als nieuwe directeur/bestuurder van Recreatiepark de Leistert. Zij volgt hiermee Marcel van Oeteren op, die de functie op dit moment bekleedt. Van Oeteren (directeur/bestuurder vanaf 2009) blijft betrokken bij de Leistert als parttime project-adviseur.
INTENSIEVE SAMENWERKING
Angelique Joosten is vanaf begin 2013 werkzaam bij Recreatiepark de Leistert als Manager Marketing & Sales en in die hoedanigheid al intensief betrokken bij de stormachtige ontwikkeling die de Leistert onder leiding van Marcel van Oeteren heeft doorgemaakt.
Recreatiepark de Leistert heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol vakantiepark. Het park staat in de branche en bij gasten bekend als vooruitstrevend en continue in ontwikkeling. Die ontwikkeling komt nog niet tot stilstand, zo stelt Joosten. “Met ondersteuning van Marcel als project-adviseur, verwacht ik nog vele mooie vernieuwingen door te kunnen voeren en het park succesvol door te ontwikkelen.”
ERVARING IN DE RECREATIE
Met Joosten als directeur houdt de Leistert vele jaren ervaring in de recreatieve sector vast. Zij bekleedde eerder functies als Commercieel Manager, Parkmanager en Reserveringsmanager, zowel in een recreatieve keten-organisatie als bij zelfstandige bedrijven. “Bij die zelfstandige bedrijven ligt mijn hart. De passie van de ondernemer en de snelheid van ontwikkeling in zelfstandige bedrijven, is iets wat je in een keten niet snel terugvindt. En juist deze afgelopen jaren op de Leistert, met een klein managementteam en een gedreven team aan medewerkers, een park zo te mogen ontwikkelen en revitaliseren, maakt dat ik toe ben aan de volgende stap in mijn loopbaan.”
Dit bericht delen:
Scroll naar top