Nieuw bij ML5 De rubriek “Het Schilderij van de maand”.

Tot ons genoegen kunnen we al weer een nieuwe rubriek melden bij ML5 en wel “Het schilderij van de maand”. Midden-Limburg is rijk aan kunstenaars die op velerlei gebieden uiting geven aan hun artistieke kwaliteiten.

ML5 heeft het plan opgevat deze mensen via de rubriek “Het schilderij van de maand” een podium te bieden. In de eerste aflevering ruimen we plaats in voor  Mien Huijskens uit Horn.

 

Wie is Mien Huijskens.

 

Mien Huijskens, woont in Horn en is ruim 30 jaar professioneel kunstschilder in hart en nieren. Ze heeft haar passie steeds weten te volgen,  ook toen de kunstwereld begon te krimpen door allerlei oorzaken! Daarnaast is ze ook werkzaam als schilderdocent en dat doet ze vanuit haar eigen ruime atelier.

Ze heeft veel geëxposeerd in binnen- en buitenland en haar  werken hebben hun weg gevonden naar Duitsland, de Benelux, maar ook naar New Zealand, de Philipijnen,  de USA en de  UK.

Tegenwoordig exposeer ze regelmatig in haar eigen atelier-galerie (ook omdat veel galeries en kunstevents er niet meer zijn). Deze is gevestigd in aan de Broekstraat 9/hoek Laagveld, 6085 EM Horn.

Ze is recht met recht trots ben ik op haar inmiddels “beroemde” Open Atelier Sessies. Dat zijn 2 schilderlessen op één dagmdie 2x per maand worden gehouden voor beginnende en gevorderde schilders. Een dag waarop iedere cursist ruim de tijd kan nemen om te (leren)schilderen, experimenteren en zich  creatief te oriënteren. En dat allemaal in gastvrije en creatieve ambiance. Het is een super formule gebleken.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven