Meer betaalbare woningen in Leudal op voormalige sportvelden

Als onderdeel van de versnellingsagenda wonen, een speerpunt in het coalitieakkoord, worden er 12 exclusieve kavels verkocht door de gemeente Leudal variërend van 276 – 392 m2, aan de hand van een marktconsultatie. Deze kavels zijn gelegen op de historische grond van de voormalige sportvelden in Hunsel.

Middels deze marktconsultatie worden partijen gevraagd een bieding te doen bestaande uit een voorgenomen plan en een prijs aan te leveren voor de invulling voor de 12 kavels van de woningbouwlocatie. Het plan zal worden beoordeeld op basis van de vastgesteld eisen, wensen en uitgangspunten en de algemene regels van een evenwichtige toedeling van functies aan locaties een goed woon- en leefmilieu.

Wethouder Robert Martens zegt dat met deze ontwikkeling invulling wordt geven aan de belofte om de wooncrisis aan te pakken en zorgt de gemeente ervoor dat er kwalitatief goede woningen binnen ieders bereik kunnen komen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@leudal.nl of bel de gemeente Leudal tel:0475-859000  En op de website over Marktconsultatie voormalig sportvelden Hunsel kunt u meer  over deze toekomstige huizenbouw vinden.

Bron: Gemeente Leudal

Dit bericht delen:
Scroll naar boven