Leudal Leeft trapt af met Ben Bizzie

Op zondag 27 september vond de officiële aftrap van Leudal Leeft plaats. Met een coronaproof wandeling maakten jong en oud kennis met het team van Leudal Leeft én Ben Bizzie. Een dag vol beweging en plezier.

De wandeling werd samen met wethouder Stan Backus afgetrapt bij het gemeentehuis in Heythuysen. Er wandelden ruim 100 mensen mee.

Leudal Leeft trapt af is onderdeel van de campagne Leudal on Tour. Om heel Leudal in beweging te brengen, gaat Leudal Leeft on tour. Tot het einde van dit jaar organiseert Leudal Leeft samen met lokale partners sportieve en culturele activiteiten. Iedereen in Leudal, van jong tot oud, met of zonder beperking kan meedoen met sport, cultuur en muziek. Want Leudal is dé plek om fijn te wonen en leven.

Meer weten over Leudal Leeft trapt af? Lees het persbericht in de bijlage. Bekijk ook onze aftermovie via https://www.youtube.com/watch?v=5FgtcKNWHsk of bekijk het onderstaande filmpje dat ML5 maakte.

Of neem contact op met Elvera Weusten (projectleider Leudal Leeft) via 06 51574164 of elvera@leudalleeft.nl.

Leudal Leeft trapt af is mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Leudal, Myouthic, Beek & Bos, AZC Baexem, Atletiek Leudal, Basisschool De Neerakker, KERNgezond, Fruitbedrijf Heijnen, Bakkerij Broekmans en Berry Brothers.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven