Leudal gunt leerlingenvervoer aan Vervoerservice van Driel B.V.

Het leerlingenvervoer en jeugdwetvervoer van de gemeente Leudal wordt gegund aan Vervoerservice van Driel B.V.. De vervoerder van Driel B.V. kwam bij de beoordeling van de aanbestedingsdocumenten voor alle percelen als beste uit de bus. De komende 5 jaar wordt het gehele leerlingenvervoer en jeugdwetvervoer door van Driel uitgevoerd. In Leudal maken op dit moment ruim 200 leerlingen gebruik van het taxivervoer naar een school voor speciaal (basis)onderwijs

De uiteindelijke keuze voor van Driel B.V. is voor 50 procent bepaald door de prijs en voor 50 procent door kwaliteit. Extra nadruk is gelegd op het leveren van kwaliteit en de correcte uitvoering van het vervoer. Denk hierbij aan eisen met betrekking tot het inzetten van vaste chauffeurs,  hun ervaring en deskundigheid, maar ook de communicatie  met ouders en de afhandeling van klachten.

Vervoersservice van Driel scoorde het beste op prijs-kwaliteitverhouding. Ook op het gebied van duurzaamheid doet van Driel mee. Zo gaan hun taxibusjes rijden op gecertificeerd biodiesel.

Met de start van de nieuwe vervoerder gaat de gemeente Leudal inzetten op social return en pilots om zelfstandig reizen van leerlingen te bevorderen.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven