José van Aaken nieuwe gemeentesecretaris Roermond

Het college van burgemeester en wethouders heeft José van Aaken benoemd als gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Roermond. Zij volgt hiermee per 1 september Han Geraedts op die begin maart bekend maakte afscheid te nemen van Roermond.

José van Aaken wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie. Op dit moment vervult zij dezelfde functie bij de gemeente Cranendonck.

José van Aaken (55) is een ervaren manager in de publieke sector. Naast gemeentesecretaris in Cranendonck is zij ook voorzitter van de directieraad van de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten. Daarvoor was zij onder andere directeur bedrijfsvoering bij de gemeente Leudal en afdelingshoofd strategie en innovatie bij de Provincie Limburg.

Wethouder Frans Schreurs(Organisatie): “Roermond is een ondernemende stad met een gemeentelijke organisatie die vooruit wil. Met José halen we iemand in huis die daar met haar verbindende en resultaatgerichte stijl een belangrijke bijdrage aan kan leveren.”

Dit bericht delen:
Scroll naar boven