Dorpscontactpersonen in Panheel en Stevensweert

Hoe kan jouw kern leefbaarder, leuker en gezelliger? We horen het graag! Zin om je een keer zelf te presenteren bij onze Keet met je idee, voornemen, club of vereniging? We zijn benieuwd naar je plan! Aankomende week zijn we in Panheel en Stevensweert te vinden.

Ook deze week gaan de dorpscontactpersonen weer op stap: op 19 augustus staan Wendy en Carlien in Panheel (kapel bij de Thornerweg) en op vrijdag 20 augustus op de markt in Stevensweert. Steeds tussen 10 en 16 uur.

Aanstaande vrijdag geven we in Stevensweert een extra kleurrijk tintje aan het bezoek. Om 10 uur is Wethouder Lalieu aanwezig om een aantal bijzondere vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De heren die zich de laatste maanden hebben ingezet om het prachtige speeltoestel “Trekker” voor elkaar te krijgen, willen we graag bedanken voor hun inzet. Ondertussen wordt er al druk gespeeld op deze mooie plek, maar toch besteden we graag een officieel moment aan deze bijzondere inzet. We zouden het ontzettend leuk vinden als bewoners (groot en klein!) die hen een warm hart toedragen ook even een kijkje (op gepaste afstand) komen nemen. Heel graag tot vrijdag!

Reisschema

Benieuwd waar de keet te vinden is? Download hieronder het reisschema.

Geplaatst op: 16-08-2021

Dit bericht delen:
Scroll naar boven