“DOE MIJ ZO’N MUNSTERKEI”.

Ondanks alle beperkingen die het corona-virus de samenleving oplegt, start in Roermond op donderdag 11 juni de actie “DOE MIJ ZO’N MUNSTERKEI”.

 

Middels dit privé-initiatief worden de restanten van de afgezaagde keien, die zijn overgebleven na de renovatie van het Munsterplein, beschikbaar gesteld aan het publiek. Bij een aantal bedrijven in de binnenstad kan iedereen die graag een Munsterkei in zijn bezit heeft er één of meerdere kopen. De opbrengst zal ten  goede komen aan Speeltuin Kitskensberg https://www.speeltuinkitskensberg.nl/, waar de jeugd van Roermond en omstreken, al sinds mensenheugenis, op een speelse wijze de fysieke mogelijkheden van het menselijk lichaam kan ontdekken.

Op woensdag 10 juni om 13.00 uur wordt de eerste voorraad Munsterkeien, na te zijn schoongespoten en ingepakt op Kitskensberg, door City Hub https://www.cityhub.nl/nl/vestigingen/opgehaald om te worden afgeleverd bij de verkooppunten. Op donderdag 11 juni om 13.00 uur zal op het kiosk op het Munsterplein het eerste exemplaar worden aangeboden aan de heer G. Fraters, Projectleider namens de gemeente.

http://www.roermond.nl

Dit bericht delen:
Scroll naar boven