De Omwentelaars houden het achtste Impactgesprek: Hoe ziet 2021 eruit voor De Omwentelaars

Omwentelaars zijn mensen die zich met een positieve instelling inzetten voor de duurzame samenleving en een goede kwaliteit van de leefomgeving.

Na een vliegende start in februari/maart dit jaar hebben we inmiddels 7 Impactgesprekken achter de rug. Er hebben zich al 28 Omwentelaars aangemeld via de website. De nieuwsbrief heeft 120 abonnees en 232 mensen volgen ons via facebook. Dat is geweldig, zeker vanwege de roerige tijd waarin we leven!

Tijd om terug en vooruit te kijken. Wie zijn we intussen? Wat doen we? Hoe gaan we dat doen? En wat willen we bereiken?

Ons beeld daarvan willen we heel graag aan jullie voorleggen. Zijn we met zijn allen op de goede weg? Kun je je vinden in de omschreven richting? Wat maakt dat je bij de Omwentelaars bent aangehaakt? Mis je nog iets? Wat hoop je dat het aanbod in 2021 zal zijn? Wat zou je daar zelf bij kunnen of willen betekenen?

We ontvangen heel graag jullie feedback, want dat bepaalt de richting die wij samen als Omwentelaars kunnen gaan lopen. En dit kunnen we niet zonder jou!

Deze avond zal anders zijn dan de voorgaande avonden. Ilse en Janneke vertellen welk beeld wij van volgend jaar hebben. Via een online vragenformulier geven jullie per onderdeel je mening. Zo werken jullie mee om de richting voor volgend jaar te kiezen.

We willen graag dat er zoveel mogelijk mensen aansluiten. Of je nu wel of geen Omwentelaar bent, wel of niet aanwezig was bij een Impactgesprek, je pas net begint met oriënteren op duurzaamheidsvlak of al jarenlang een voorloper bent: iedereen is welkom. Juist al deze verschillende uitgangspunten helpen om de richting te bepalen.

Wanneer? Dinsdag 3 november. Vanaf 19.15 uur mag je inloggen via Zoom, we starten om 19.30 uur stipt.

Aanmelding is mogelijk via info@deomwentelaars.nl. e

 

Dit bericht delen:
Scroll naar top