Bibliorura en Tante Thee Theater bezoeken zorgcentra Roermond en Roerdalen

Omdat veel ouderen door de coronamaatregelen nu geen activiteiten kunnen bezoeken, komt de bibliotheek naar hén toe. In juni en juli worden de bewoners van zorgcentra in Roermond en Roerdalen daarom getrakteerd op een muzikale buitenvoorstelling van Tante Thee Theater.

 Door de coronamaatregelen zijn de afgelopen maanden veel activiteiten en evenementen komen te vervallen, zo ook bij de Bibliotheek Bibliorura. Daarom hebben we Anneke van Rooij van Tante Thee Theater en haar partner Fer Koolen gevraagd om speciaal voor zorgcentra in de regio een buitenvoorstelling te maken. Bewoners kunnen zo vanaf hun kamer, balkon of terras, op veilige afstand, genieten van de voorstelling. Voor veel ouderen zal het een feest van herkenning zijn, want  Anneke en Fer spelen en zingen de mooiste klassieke Limburgse liedjes.

Bibliorura en Tante Thee Theater brengen in juni en juli een bezoek aan de volgende zorgcentra: Amaliahof in Swalmen, Bergh in Sint Odiliënberg, Bosscherhof in Herkenbosch, Camillus in Roermond, Herte in Herten, RCG in Roermond, Roncalli in Roermond en Sint Jan Baptist in Swalmen.

De voorstellingen zijn besloten evenementen en daarom alleen voor bewoners en verzorgers van de zorgcentra toegankelijk. Na afloop van de reeks voorstellingen verschijnt een fotoverslag op de website van Bibliorura.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven