Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theatervoorstelling ‘Opgelucht’ voor inwoners van Maasgouw

3 oktober @ 19:30 - 20:45

Wie het niet druk heeft, doet iets niet goed. We willen alles, en we willen het nu. En dus zit onze agenda net zo vol als ons hoofd. Maar wie steeds maar bezig is het zo perfect mogelijk te doen voor zijn baas, zijn opleiding, zijn partner of gewoon de wereld, vergeet wel eens te ademen. In ‘Opgelucht’ brengen we je hoofd weer meer

Vérie Thijssen (fotograaf: Karin de Jonge)                         

in contact met je hart. Om te voelen en te ervaren hoe het met jouw mentale

veerkracht is gesteld. Door verhalen van anderen kom je erachter dat ieder mens hierin zijn worstelingen kent, maar ook veerkracht heeft. Je wordt ‘aangezet’ om stil te staan bij je eigen kansen en keuzes.

‘Opgelucht’ is een voorstelling van ADEM Theaterproducties. Musicalsterren Vérie Thijssen en Suzan Seegers spelen afwisselend de rol van leading lady. Met mooie en herkenbare verhalen, flitsende muziek én tips zorgen zij ervoor om je hoofd leeg te maken en dat je er weer opgelucht tegen kunt. Vol vitaliteit en nieuwe ideeën.
Na de voorstelling is er in de foyer de mogelijkheid om in gesprek te gaan met één van de personen die zijn of haar verhaal gedeeld heeft tijdens de voorstelling.
Inwoners van Maasgouw kunnen gratis naar de voorstelling die op dinsdag 3 oktober gespeeld wordt in Theater de Oranjerie in Roermond

De voorstelling start om 19:30 uur en duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes kunt u terecht op de website van ADEM theaterproducties: www.ademtheater.nl/kadovoormaasgouw.html . Ook kunt u hier een trailer zien van de voorstelling. Heeft u moeite om een kaartje digitaal te bestellen? Dan kunt u ook contact opnemen met de gemeente Maasgouw via 0475 – 85 25 00. Laat je verrassen en geniet van een sprankelende unieke voorstelling.

 

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
3 oktober
Tijd:
19:30 - 20:45
Scroll naar top