Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

6e Editie Roermond City Swim

26 augustus 2023 @ 08:00 - 17:00

Met de jaarlijkse Roermond City Swim in zicht kunnen ze altijd rekenen op de toewijding van energieke Jos Rutten, voormalig bankdirecteur van Rabobank Roermond-Echt. Als bestuurslid speelt hij een rol in het organiseren van dit inspirerende evenement.

Voor Jos heeft het evenement twee doelen: ten eerste, de mooie stad Roermond promoten door zwemmers door haar wateren te laten zwemmen en de stad op een andere manier te ervaren. Ten tweede, geld inzamelen voor het goede doel. De deelnemers verzamelen geld voor lokale initiatieven – dit jaar voor Dementie – waardoor het evenement de gemeenschap positief beïnvloedt.

Het hele jaar door zijn ze bezig met de organisatie. Na een korte evaluatie in september of oktober beginnen ze in november langzaam aan de nieuwe voorbereidingen. De taken van Jos omvatten verschillende onderdelen, zoals het regelen van subsidies en sponsors, het inschrijvingsproces op de dag zelf en de opbouw vooraf. Ook hebben ze sinds vorig jaar het evenement uitgebreid naar Duitsland, wat nieuwe uitdagingen met zich meebracht.

Roermond City Swim is niet alleen een sportief evenement, maar ook een gezellig en sociaal gebeuren. Mensen komen samen en beleven een onvergetelijke dag vol plezier. Het draait niet om winnen, maar om samen een unieke ervaring te hebben. Jos moedigt mensen aan om deel te nemen, zelfs als ze geen ervaren zwemmers zijn. Het is een totaalbeleving en een leuke en gezonde activiteit, vooral het zwemmen in open water.

Het succes van Roermond City Swim is te danken aan vele vrijwilligers en de betrokkenheid van de lokale gemeenschap. Elk jaar komen er nieuwe elementen bij om het evenement fris en vernieuwend te houden.

Bron: Roermond City Swim

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
26 augustus 2023
Tijd:
08:00 - 17:00
Scroll naar boven