Wilt u even praten? Dan zijn wij van De Bel Brigade er voor u!

Het zijn gekke tijden. Ineens mogen er geen mensen meer bij u op bezoek komen. De vrijwilligers van De Belbrigade staan voor u klaar.  Net zolang tot u weer naar buiten mag.
Wij zijn er om u door deze moeilijke en eenzame tijd heen te helpen met elke dag een gesprekje over wat u bezig houdt. Waar u misschien vragen over heeft. Gewoon waar u over wilt praten, over het weer, uw huisdier of hobby. Gewoon even te kletsen, even de zorgen van de coronacrisis vergeten, even het gevoel van zoveel alleen zijn van u af zetten of het praatje dat u anders in de supermarkt,  bij de bakker of bij uw clubje doet.

Wilt u dit graag?
Bel dan 0475 – 345 135. U krijgt een medewerker van Wel.kom aan de lijn die u verder helpt met aanmelden. Aanmelden kan ook via de website www.debelbrigade.com en vul uw gegevens in. Natuurlijk mag een bekende van u of begeleider, uw naam en telefoonnummer doorgeven. Wij zullen discreet met uw gegevens omgaan.
Dit initiatief wordt ondersteund door de Gemeente Roermond en wij werken nauw samen met Stichting Wel.kom en Come Together Roermond.

 

Scroll naar top