Wethouder Lalieu zet vrijwilligers Stevensweert in het zonnetje

Wethouder Johan Lalieu heeft afgelopen vrijdag een aantal personen die actief zijn in Stevensweert in het zonnetje gezet. De wethouder prees de heren voor hun inzet, maar deelde vooral een pluim uit voor de bijdrage die de heren met hun initiatieven geven aan de leefbaarheid van het dorp.

Creativiteit

De mannen, Rob Cuijpers, Mathieu van Riet, (Re)Nee Heuts en Ton Cuijpers (ontbreekt op de foto), zetten zich met veel creativiteit in voor bijzondere projecten in Stevensweert. Zo werkte het viertal de afgelopen maanden samen met bedrijven en particulieren aan het project ‘de tractor’. Dit is een speeltoestel met een geweldige uitstraling en grote aantrekkingskracht op de jonge jeugd.

Alle facetten

Naast inzet, energie en tijd werd ook van de heren gevraagd om zich op de hoogte te stellen van alle regels en wetgeving die hoort bij een speeltoestel voor openbaar spelen. Van valzand tot toegankelijkheid; alle facetten zijn doorlopen en de goedkeuring voor het prachtige bouwwerk is enkele weken geleden door de TüV afgegeven. Dat betekent dat de hekken weg mochten en dat de Tractor bespeeld kan worden. De kinderen  kunnen vanaf nu genieten.

Eerdere projecten

Eerder stonden de mannen ook al aan de wieg van het OERRR bijenhotel, de dierenverblijven op de Meersekamp en het innovatieve ooievaarsnest.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven