Walk&Talk voor werkzoekenden nu ook in de bibliotheek in Leudal.

Wil jij leren hoe je een optimaal CV maakt waar een potentiële werkgever niet omheen kan? Kom dan naar de gratis Walk&Talk, dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, op donderdag 2 september van 10.00 tot 12.00 uur bij Bibliocenter Heythuysen.


Coach Myra Fens geeft je op interactieve wijze informatie en tips om je CV te verbeteren. Het CV is je professionele visitekaartje. Het bepaalt voor een belangrijk deel of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

De mogelijkheden om je onderscheidend te presenteren zijn de laatste tijd enorm veranderd. Je CV en sollicitatiebrief zijn persoonlijke marketinginstrumenten geworden. Ze vertellen wie je bent als mens en wat je talenten en kwaliteiten zijn als potentiële kandidaat.

Wat is een Walk&Talk?

De Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Je krijgt nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht naar (ander) werk! Leer, ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen.

De Walk&Talk in Leudal vindt elke eerste donderdag van de maand plaats bij Bibliocenter Heythuysen en heeft steeds een wisselend thema. De actuele data en thema’s zijn te vinden op www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven