Vrijwilligers van de Zwarte grens stellen zich voor

De Zwarte Grens is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de zomer van 2022 organiseert een team van vele vrijwilligers 5 voorstellingen voor elk 400 bezoekers op de grens van Neer, Helden en Kessel waar het verhaal zich 400 jaar geleden daadwerkelijk afspeelde. 

De komende weken stelt de organisatie in willekeurige volgorde graag een aantal vrijwilligers van De Zwarte Grens voor. Waarom is hij/zij vrijwilliger bij ons project geworden? Vandaag de aftrap metJolanda van Duivenbode.
ML5 DÉ OMROEP VAN MIDDEN LIMBURG biedt de Zwarte Grens graag een podium om haar vrijwilligers voor te stellen.
  
Deze week is het de beurt aan Roel Custers:
Leef luuj,
Ich bön Roel Custers en as rasechte Naerse jong veul ich mich aangetrókke toet ut verhaol van De Zwarte Grens, opkomme väör dien dörp. Same de sjouwers d’r ónger en d’r aan! En ouch in dit project zuuse detzelfdje optraeje. Wie niks kriege we de miense en de middele biejein, persies wie det in Naer altied geit. En net as in ut verhaol is ut väör ós zaak om äöver de grens te gaon. Neet allein un Naers fieëstje d’r van make, mer verbroedere mét Kessel. Kumptj zeker good.
Taege dae tied kinne we toch zeker op eur hulp raekene worre? Meldj uch aan as vriewilliger of figurant, ut wäördtj onvergaetelik, det is zeker.
In dit project bin ich sikretaris van de stichting en lid van de artistieke kemissie, en ich sjpeel un klein rol as rechter dae de grens bepaoltj!
We zeen os!
Dit bericht delen:
Scroll naar boven