Vrijwilligers gezocht voor Alzheimer Café Maasgouw

Op 15 juli 2020 hebben hierover reeds uitvoerig bericht. Binnenkort niet alleen te lezen maar ook te zien op TV bij ML5. Onderstaand nog even ter herinnering de inhoud van onze eerdere berichtgeving.

 

Vanaf maandag 14 september 2020 wordt in de gemeente Maasgouw gestart met een maandelijks Alzheimer Café. Hiervoor is men op zoek naar vrijwilligers die zich m.n. willen inzetten als gastvrouw of gastheer.

Gevraagd wordt een luisterend oor, bezoekers op z’n gemak kunnen stellen en goed in een team te kunnen functioneren. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 5 avonden per jaar en voorbereidende werkzaamheden. Je helpt mee met het klaarzetten van de ruimte, de catering en het verwelkomen van de bezoekers. Je geeft informatie en signaleert vragen die je weet door te leiden naar professionals.

Wil je meer informatie over dit vrijwilligerswerk bij het Alzheimer Café Maasgouw? Kijk dan snel op klikmaasgouw vacature nr. 473 of meld je bij Björn Maessen, projectleider Alzheimer Café Maasgouw, via tel. 06-52 66 95 65 of mail b.maessen@gemeentemaasgouw.nl

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website  Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven