Video – Nationale Duurzame huizenroute

Huiseigenaren in heel Nederland delen hun ervaring en stellen hun woning open voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober en 6 november 2021. Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet.

Hoe werkt het?

Er zijn op de website allerlei soorten huizen te vinden, van vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw. Als je aan de rechterkant van deze pagina je plaatsnaam invult, worden de huizen bij jou in de buurt getoond. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of onderwerp.

Jaarlijks stelt een groot deel van de huiseigenaren de woning open voor bezoekers. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven een rondleiding, delen ervaringen en bespreken jouw vragen. Vanaf 11 oktober kun je je inschrijven voor een bezoek. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en we houden je op de hoogte.

Sfeerimpressie

 

Doe ook mee!

Woon je zelf in een duurzaam huis en wil je anderen ook op weg helpen? Meld je woning dan aan als voorbeeld op de website. Daarna houden we je ook op de hoogte van mogelijkheden om bezoekers te ontvangen of een videogesprek te organiseren. Wil je je huis openstellen tijdens de Duurzame Huizenroute 2021 op 30 oktober en 6 november? Vul dan de datum en openingstijden toe via jouw persoonlijke dashboard

Bron/video: website Nationaal Duurzame huizenroute. 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven