Video KGTV het muziekprogramma van Chris Trines aflevering 07

Vandaag de 7e aflevering van KGTV Kump Good TV met als pakkende slogan “dien aafspraok mit de Limburgse meziek”. Iedere week kunt u kijken en luisteren naar twee nieuwe liedjes of clipjes van artiesten uit Limburg.

In deze aflevering van KGTV zijn te gast  Rob Reyners dé muziekman uit Roermond. Hij is bij veel Roermondse muzikale projecten betrokken en ook zelf zeer actief met zijn band. We kijken naar het nummer ‘Mien groot gemis’ over het verliezen van een dierbare. Her nummer is opgenomen in de (toen nog in aanbouw zijnde) Gresbuus in Reuver.

En dat laatste is een mooie link Willeke Simons . Deze zangeres komt nl. uit Reuver en is de laatste tijd steeds vaker in de publiciteit. Onlangs nog met een nummer dat ze samen met  Gé Reinders opnam. Wij kijken vandaag nog even naar een coronaproof opname van het nummer “Blief gezondj” en haar wens voor iedereen is : Blief gezondj!

01 Dyanne Sleijpen met het nummer Chocola en Jack Poels met het nummer Blauwe Vear 

02 Frans Pollux met het nummer “Hald mich ‘s vas” en Roger Villevoye met het nummer danse.

03 Katja Henz met het nummer Keizerin Lente en Stephan Wolter met het nummer Paktj uch de tiêd

04 Lex Uiting met het nummer Aafgelaupe Jaor en het Limbo Project met Marleen Rutten met het nummer Miër den ich verdeen

05 Ton Engels en Eric Coenen met nummer “Urgens aan de Maas” en Rowwen Hèze met het nummer “Gebrouwe in Limburg”

06 Yvette Nesselaar met het nummer t kump vanzelf en Baroesjko met een lekker vlot en luchtig nummer

Dit bericht delen:
Scroll naar boven