Video – Het Limburg Festival is weer begonnen

Het Limburg Festival is weer begonnen. Van 25 tot en met 29 augustus wordt Midden-Limburg weer omgetoverd tot één groot theaterlandschap vol betoverende en verrassende acts.

Het volledige programma

Het volledige programma is bekend en kun u onderstaand per dag vinden door HIER te klikken. Zo kunt u in alle rust een keuze voor het bijwonen van een of meer voorstellingen.

Informatie over het Limburg Festival

Het Limburg Festival is het oudste theaterzomerfestival in Midden-Limburg! Al 37 jaar bezorgen we bezoekers een unieke ervaring door ze te verwonderen met bijzonder theater op unieke locaties. Wij toveren Midden-Limburg om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, muziek, opera, mime en dans.

Theater op locatie is onlosmakelijk verbonden met het Limburg Festival. Sinds de vernieuwde artistieke basis in 2006, vormt theater op unieke plekken in Midden-Limburg het kloppend hart van de programmering. Het Limburg Festival programmeert theater uit binnen- en buitenland, presenteert jonge makers en weet ieder jaar weer opnieuw een breed (niet-regulier theater)publiek aan zich te binden.

De regio Midden-Limburg is erg belangrijk voor het programma en de uitstraling van het Limburg Festival. Door veelvuldige samenwerking en het blijven zoeken naar nieuwe verbindingen is het programma elke festivaleditie weer verrassend. Ook komt het publiek in aanraking met locaties waar zij eerder nog geen kennis van hadden of plekken die, zelfs exclusief voor het Limburg Festival, toegankelijk zijn gemaakt.

Tijdens het Limburg Festival is er voor iedereen wat wils. Zoek grootse theatervoorstellingen midden in het landschap op, wandel mee met de Nestvlieders, geniet met de allerjongsten van het beste jeugdtheater of ontdek de kracht van operamuziek tijdens Ommetje Opera. Het Limburg Festival brengt bezoekers van alle leeftijden op een laagdrempelige manier in aanraking met bijzonder theater op unieke locaties.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven