Video – De Broekhinner Kwis The Summer Edition 26 juni

Bisschoppelijk College Broekhin is een school met een rijke traditie. In oktober 1851 stichtte de bisschop van Roermond, monseigneur Paredis, het Bisschoppelijk College Roermond.  Op 24 augustus 1970 werden wij gehuisvest op de huidige locatie en veranderde de naam van onze school in Bisschoppelijk College Broekhin. Dit schooljaar vieren wij daarom dat onze school vijftig jaar bestaat!

En na enkele keren uit te moeten stellen door de maatregelen met betrekking tot de pandemie, is het komende zaterdag 26 juni 2021 eindelijk zo ver! De Broekhinner Kwis, een kwis voor jong en oud, voor meerdere generaties en voor iedereen die zich op de een of andere manier verbonden voelt met BC Broekhin kan eindelijk doorgaan. Wij presenteren: de Broekhinner Kwis: The Summer Edition!

Meer dan zeventig (!) kwisteams hebben zich aangemeld, dus op minstens evenzoveel huisadressen in de regio Venlo-Weert-Sittard stijgt zaterdagavond de spanning tot grote hoogte.

Tussen 17:30u en 19:00u komen de teams de Kwisboekjes ophalen op onze school. Daar begint gelijk al de eerste challenge: kom zo origineel mogelijk ‘zomers’ gekleed naar Broekhin en ga met je team op de foto in een ‘zomerse’ setting. Het team dat de origineelste foto weet te maken en op Facebook plaatst, krijgt extra punten!

Daarna gaan de groepjes thuis of op een andere plek naar keuze aan de slag met leuke vragen over vijftig jaar Broekhin en onze maatschappelijke rol in Roermond en omstreken en speel je uitdagende opdrachten en spellen binnen- en buitenshuis! Je hoeft niet alles te weten, maar je wordt wel uitgedaagd om met een flinke dosis energie en enthousiasme (en wat geluk en toeval soms) zo veel mogelijk punten te scoren.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven