Veiligheidscontrole vooraf te boeken op vliegveld Düsseldorf

Persbericht

Nieuwe services op Vliegveld Düsseldorf om doorstroom te versnellen

Düsseldorf, 22 maart 2023 – Met het oog op de drukte tijdens de paas en meivakantie periode heeft vliegveld Düsseldorf aangekondigd dat reizigers nu de mogelijkheid hebben om de veiligheidscontrole vooraf te boeken. Hierdoor kunnen reizigers sneller door de veiligheidscontroles gaan en wordt de wachttijd verminderd. Het vooraf boeken van de veiligheidscontrole is een service die steeds populairder wordt bij luchthavens in heel Europa en daarbuiten. Vliegveld Düsseldorf hoopt hiermee tegemoet te komen aan de wensen van de reizigers.

De paasperiode is jaarlijks een drukke tijd voor vliegveld Düsseldorf en het vliegveld heeft daarom verschillende maatregelen genomen om de drukte aan te kunnen. Zo zijn er meer selfservice-check-in kiosken geplaatst en zijn er extra medewerkers ingezet om reizigers te helpen bij het inchecken. Ook is er meer capaciteit bij de bagageafhandeling om de doorstroom te verbeteren. Hiermee hoopt het vliegveld de luchthaven aantrekkelijker te maken voor reizigers uit Nederland.

“We begrijpen dat de paasperiode een drukke tijd is voor ons vliegveld en we willen er alles aan doen om onze reizigers een soepele reis te bieden”, aldus een woordvoerder van vliegveld Düsseldorf. “Door deze aanpassingen kunnen we de drukte beter aan en kunnen reizigers sneller bij hun gate komen.”

In voorgaande jaren heeft vliegveld Düsseldorf te maken gehad met lange wachttijden en vertragingen tijdens de paasperiode, mede dankzij de problemen op Schiphol. Het vliegveld heeft daarom besloten om dit jaar meer maatregelen te nemen om de drukte aan te kunnen en de reiservaring voor de passagiers te verbeteren. Daarom zijn de maatregelen direct van kracht. Naar verwachting zullen er tijdens de paasperiode meer dan 700.000 passagiers gebruikmaken van het vliegveld.

“We zijn blij dat we deze services kunnen aanbieden aan onze reizigers en we hopen dat ze hierdoor een betere reiservaring zullen hebben”, aldus de woordvoerder van vliegveld Düsseldorf.

Bron: Preasiest.com

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven