UPS neemt multinational Bomi Group over

Atlanta, 8 augustus 2022 – UPS kondigt vandaag plannen aan om Bomi Group over te nemen, een toonaangevende multinational en logistiek dienstverlener voor de gezondheidszorg. Dankzij de overname worden temperatuur-gecontroleerde faciliteiten in 14 landen en zo’n 3.000 hoogopgeleide werknemers van Bomi Group toegevoegd aan het UPS Healthcare netwerk in Europa en Latijns-Amerika.

Bomi Group levert sinds 1985 op maat gemaakte diensten voor de medtech- en farma-sectoren. Sinds 2014 is het bedrijf in Nederland gevestigd met magazijnen in Eindhoven en Kerkrade. Via de interne vloot van Bomi Health Carrier-voertuigen, specialiseert het bedrijf zich in omgevingstemperatuur en temperatuur-gecontroleerde opslag en vervoer van medische en diagnostische geneesmiddelen. Bomi Group richt zich op de gezondheidszorg en heeft langdurige zakelijke relaties opgebouwd met meer dan 150 klanten wereldwijd.

Over UPS

UPS (NYSE: UPS) is een van ‘s werelds grootste bedrijven met een omzet van $97.3 miljard in 2021 en biedt een breed scala aan geïntegreerde logistieke oplossingen voor klanten in meer dan 220 landen en gebieden.  Het doel waar de 534.000 werknemers van het bedrijf zich op richten is “de wereld vooruit helpen door te leveren wat belangrijk is”. Zij omarmen de strategie van het bedrijf, die helder geformuleerd is en daadkrachtig wordt uitgevoerd: Customer First. People Led. Innovation Driven. UPS zet zich in om zijn impact op het milieu te verminderen en de gemeenschappen die we overal ter wereld bedienen te ondersteunen. UPS neemt ook een sterk en onwrikbaar standpunt in ter bevordering van diversiteit, gelijkheid en inclusie. Meer informatie over het bedrijf kunt u vinden op: www.ups.comabout.ups.com en www.investors.ups.com.

Over UPS Healthcare

UPS Healthcare levert onovertroffen expertise in gezondheidszorglogistiek aan zijn klanten over de hele wereld. UPS Healthcare beschikt wereldwijd over meer dan 11 miljoen vierkante meter aan cGMP- en GDP-conforme distributieruimte voor gezondheidszorg. De diensten omvatten voorraadbeheer, verpakking en verzending via de koudeketen, opslag en orderuitvoering van medische hulpmiddelen en logistiek voor laboratoria en klinische tests. De wereldwijde infrastructuur van UPS Healthcare, de UPS® Premier zichtbaarheidsservice, de track & trace technologie en het wereldwijde kwaliteitssysteem zijn uitermate geschikt om te voldoen aan de huidige complexe logistieke eisen van de farmaceutische industrie, de sector van medische hulpmiddelen en de sector van laboratoriumdiagnostiek.

Over Bomi Group

BOMI GROUP is een toonaangevende Italiaanse multinational op het gebied van geïntegreerde logistiek voor de Healthcare sector. Bomi is de logistieke partner van meer dan 150 klanten wereldwijd, waaronder grote spelers in de medische hulpmiddelen, in-vitro diagnostiek, biomedische en farmaceutische sectoren. De Groep is via haar dochterondernemingen en filialen aanwezig in 14 landen wereldwijd, met een bijzondere focus op Europa en Zuid-Amerika. De Groep heeft meer dan 3.000 mensen in dienst en beschikt over een eigen vloot voor dagelijkse leveringen aan ziekenhuizen, klinieken, laboratoria, apotheken en thuispatiënten. Ga voor meer informatie naar bomigroup.com (https://www.bomigroup.com/en/global-presence/the-netherlands/).

 

 

Foto: UPS-Healthcare

Dit bericht delen:
Scroll naar boven