Denk mee over de verbetering van de biodiversiteit in Maasgouw

Het gaat niet goed met de biodiversiteit in Nederland. Bijen, vlinders en talloze andere diersoorten nemen zowel in aantal als soortenrijkdom af. Dit proces willen we keren. Daarom willen wij samen met u – inwoners, stakeholder of belangstellende – de mogelijkheden verkennen om de biodiversiteit binnen als buiten de bebouwde kom in de gemeente te vergroten.

Uitnodiging info-avonden

Wij nodigen u daarom uit om tijdens één van in totaal twee info-avonden mee te denken. We gaan  samen met u en het adviesbureau Natuurbalans-Limes Divergens in gesprek en verkennen zo per kern de mogelijkheden.

De twee avonden hebben elk een gespreksonderwerp

  • dinsdag 8 september:  het gebied ten oosten van de Maas;
  • woensdag 9 september: het gebied ten westen van de Maas.

Beide avonden beginnen om 19:30 uur en vinden plaats in de gemeenteloods van Panheel op Sint Antoniusstraat 14. Wilt u meedenken? Meldt u dan uiterlijk 6 september voor één of beide avonden aan via j.vandenberg@gemeentemaasgouw.nl.

We hebben het liefst dat u komt maar bent u echt niet in de gelegenheid om te komen dan kunt u suggesties ook via het bovenstaande mailadres kenbaar maken.

Ter voorbereiding op de avonden, kunt u het concept-rapport hier al inzien. Wij kijken uit naar 8 en 9 september waar we samen Maasgouw mooier maken!

Dit bericht delen:
Scroll naar boven