Tour de Leudal – met als gastspreker Wilfried de Jong

Op 18 september organiseert het Bibliocenter in de Bombardon Tour de Leudal. Een interactieve leuke en leerzame avond over de wielersport.

Sprekers én liefhebbers
Als spreker is deze avond de bekende schrijver, theater- en televisiemaker Wilfried de Jong (1957) te gast. In juni verscheen zijn nieuwste boek De man en zijn wielerverhalen. Presentator, interviewer en quizmaster van de avond is Martijn Crins, een lokale theaterman, cabaretier en liefhebber van de wielerkoers.

Naast een gesprek en verhalen over de wielersport, een interview en vraag en antwoord met het publiek, zal er ook een wielerquiz plaatsvinden op deze avond.

Wielersport populair
De populariteit van de wielersport neemt steeds meer toe. Het korte wielerseizoen (door de corona-omstandigheden) zorgt ervoor dat in slechts een paar maanden tijd, een volledig wedstrijdprogramma gereden gaat worden. Zeker de Tour de France ‘leeft’ ieder jaar bij de mensen. Gezien het wedstrijdprogramma wordt dit momentum alleen maar groter. Deze avond vindt plaats in de laatste -beslissingsweek- in de Tour de France.

  • Wanneer: zaterdag 18 september 2020, van 20 tot 22 uur
  • Waar: De Bombardon, St. Antoniusstraat 2, Heythuysen 
  • Toegang: Leden € 10 / Niet-leden € 15. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan hier. Door de maatregelen van het RIVM is het maximum aantal deelnemers 80, dus reserveer snel
Dit bericht delen:
Scroll naar boven