Torna Cultura: het cultureel-literair Café op zondag 21 november gaat niet door

De programmaraad van Torna | Cultura – Café laat de redactie van ML5 weten dat de bijeenkomst van 21 november geen doorgang vindt. Ondanks het feit dat de editie wel veilig overeenkomstig de aangescherpte coronaregels kon worden georganiseerd is de Programmaraad op basis van een aantal overwegingen tot de slotsom gekomen het cultureel-literair Café op zondag 21 november GEEN DOORGANG te laten vinden.

Hierbij hebben de volgende overwegingen een rol gespeeld:

  1. de sociale ontmoeting wordt door de overheid zo veel als mogelijk ontmoedigd. Daartoe geldt tot 3 december 2021 een lichte lockdown. We willen graag eraan meewerken het aantal ontmoetingen zo laag mogelijk te houden.
  2. de grote besmettingsrisico’s wekken ons verantwoordelijkheidsgevoel op. We willen de risico’s in deze lichte lockdown niet vergroten en hopen, dat de besmettingscijfers landelijk zo snel mogelijk dalen.
  3. wij herkennen in de huidige maatregelen ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Er is verzocht, ieder op zijn/haar eigen plaats, alles te doen om het virus te bedwingen in deze pandemie. Wij hopen zo ons steentje bij te dragen

Het laten doorgaan van het Cafe op 21 november aanstaande is daarom volgens de programmaraad niet op zijn plaats.

Wij vinden de afgelasting sneu, zo wel voor u als voor onze podiumgasten. Het programma zag er veel belovend uit met boeiende en interessante optredens.

Maar van uitstel komt geen afstel. We willen een EXTRA- CAFÉ houden in de eerste maanden van 2022,  Zo kunnen ook passe-partouts-houders volledig aan hun trekken komen.

WINTERCONCERT 2021

Of het WinterConcert op zondag 19 december doorgang kan vinden, hangt in hoge mate af van de overheidsmaatregelen, zoals die na de 3 weken lichte lockdown, op 3 december worden afgekondigd.

Kaarten zijn te bestellen via: www.tornacultura/tickets. Bij geen doorgang wordt het entreegeld uiteraard teruggestort.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven