Tiener Vastelaovend Kónkoer verplaatst naar voorjaar

Het C-virus slaat weer toe. Net als in 2021 ziet het stichtingsbestuur van het TVK zich genoodzaakt om de finale in het Forum in Sittard op 5 februari 2022 af te gelasten. Voor het tweede jaar achter elkaar zijn de omstandigheden rondom de pandemie dermate onzeker, dat dit grootste tiener evenement van Limburg niet goed georganiseerd kan worden. Tegelijkertijd heerst de opvatting dat een online editie van het TVK geen passend alternatief is voor tieners. “Wo is dat fiëske ?”

De finale zal worden verplaatst naar mei of juni en voor het eerst in de geschiedenis zal een Vastelaovend liedjes concours georganiseerd worden in de buitenlucht, althans dat ligt nu in de planning. Hopelijk zal het betere weer in het voorjaar en de frisse lucht het virus dan geen kans meer geven. Laat het C-virus snel weer het carnavalsvirus worden.

Het bestuur is meteen koortsachtig aan de slag gegaan met de organisatie van een unieke voorjaars TVK finale ergens in Limburg.  Plaats en datum zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt via www.tvk-limburg.nl.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven