Morgen is het zover en vindt de vierde editie van de Roermond City Swim plaats.

Het is de organisatie gelukt om Maarten van der Weijden aan het deelnemersveld toe te voegen. Maarten van der Weijden is voormalig olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen. Indoor behaalde hij diverse nationale titels.

 

In 2019 heeft hij als eerste persoon ooit de 196 km lange Elfstedentocht succesvol zwemmend afgelegd. Hij deed dit binnen 75 uur. Wie herinnert zich niet de pakkende beelden die van dit evenement zijn gemaakt op televisie.

ML5 zal de gehele Roermond City Swim 2020 vanaf vijf uur rechtstreeks uitzenden. De uitzending is te zien via kanaal 4042 Ziggo en 1366 KPN. Een prachtig evenement, met de zwemafstanden 750 meter, 2000 meter en een unieke 20.0000 meter SURVIVAL-ZWEMTOCHT.

In de onderstaande video legt Maarten van der Meijden zelf uit waarom hij komende zaterdag aan de start van de Roermond City Swim 2020 verschijnt.

Aanstaande zaterdag doet Maarten mee aan de Roermond City Swim. ??‍♀ Hij gaat de 20 km zwemmen. ? Kijk jij mee via de livestream? Check zijn videoboodschap! ?Wil jij onze foundation steunen en doneren aan de Roermond City Swim? Al het aan ons gedoneerde geld gaat voor de volle 100%, zonder aftrek van kosten, naar een door onze medische adviesraad geselecteerd project. Het doel van dit project is dat mensen met ongeneeslijke kanker en hun naasten optimale hulp krijgen in het ziekenhuis. Geld overmaken kan op www.roermondcityswim.nl.#livestream #roermondcityswim #zwemmen #optimalehulpvoordepatient #doneren

Gepostet von Maarten van der Weijden Foundation am Mittwoch, 2. September 2020

 

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven