Swalmen/Roermond/Sittard geen treinverkeer tijdens het weekend

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van vrijdagavond 15 januari vanaf 20:08 uur tot en met met zondag 17 januari geen treinen tussen Roermond en Sittard (RS12 van Arriva en NS Intercity). Op zaterdag 16 en zondag 17 januari rijden er ook geen treinen tussen Swalmen en Roermond (RS11) . Reizigers kunnen gebruik maken van vervangend busvervoer.

Reizen met vervangende bussen Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Mondkapje verplicht

Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Net als voor alle openbare ruimtes in Nederland geldt in het ov, óók in het trein vervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de Arriva-website. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Sittard of Roermond.

Voor meer informatie check de Reisplanner

 

Dit bericht delen:
Scroll naar top