Stichting Kunst en Cultuur Leudal gaat weer live 20 juni

Langzaam gaat de samenleving weer van het slot. De volgende literaire middag zal dan ook weer ‘live’ zijn in de Bombardon! Dit wel onder bepaalde voorwaarden, waarover hieronder meer, maar het zal fijn zijn elkaar weer te zien!

Het programma

Onze literaire hoofdgast is niemand minder dan Rob van Essen.

Rob van Essen (1963) is schrijver, vertaler en recensent. Hij schrijft zowel korte verhalen als romans. In 2015 kreeg hij de J.M.A. Biesheuvelprijs voor de bundel Hier wonen ook mensen en in 2019 de Libris Literatuur Prijs voor zijn roman De goede zoon. Hij wordt gewaardeerd om zijn “eigen thematiek en literaire waaghalzerij”. Ik heb o.a. De goede zoon gelezen, en dat boek voldoet in alle opzichten aan deze typering. Ook valt me zijn grote fantasie op. In zijn korte verhalen -die ik zeer de moeite waard vind- is ene ‘oom Evert’ een regelmatige gast, we zullen hem dan ook zeker vragen er daar een paar van voor te lezen.

Vaak word je bij Van Essen eerst op een bepaald idee gebracht, waarna het verhaal een plotselinge wending neemt en alles totaal anders blijkt uit te pakken. Heel verrassend. Laat u op 20 juni ook verrassen door deze interessante auteur!

Verder zijn er natuurlijk onze vaste gasten: Anne van Buul met de harp en Wanda Gielen met haar column. Waar zou ik zijn zonder hun vaste inbreng?

Voorwaarden Covid

De Bombardon mag 50 gasten ontvangen met inachtneming van 1,5 meter afstand. U dient zich van tevoren aan te melden, dat kan via mij via deze mail. Daarbij wil ik graag weten of u alleen of met een groepje komt, en hoe groot dat groepje is. Groepjes tot vier personen zijn toegestaan, die kunnen aan één tafel zitten, steeds met de vereiste afstand. Graag per groepje één mailtje en daarin vermelden met hoeveel personen u komt. Dan kan de Bombardon de zaal in gereedheid brengen en ik kan tevens bewaken dat we de 50 niet overschrijden. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Als u reserveert en uiteindelijk toch niet kunt komen, wilt u mij dat dan tijdig laten weten? Mogelijk kan ik een ander blij maken.

De entreeprijs blijft €5,-. We beginnen om 15.00 uur.

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven