Aangepaste programma Sinterklaas intocht Beegden

Na een jaar afwezigheid is de Sint dit jaar op 21 november gelukkig weer van de partij. Natuurlijk samen met zijn Pieten. Anders dan voorgaande jaren zullen alle activiteiten buiten worden gehouden op het voorterras van gemeenschapshuis ’t Leuke.
Foto: Sinterklaas intocht 2019
Alle kinderen kunnen een korte groet (box, high five, zwaai) brengen aan de Sint, hun tekening en/of verlanglijstje afgeven en: natuurlijk even op de foto. Hierna ontvangt ieder kind een goedgevulde snoepzak en een cadeautje.
Concreet ziet dit er als volgt uit.
Het Sinterklaasbezoek is een doorstroom-evenement en dit houdt in dat gewerkt wordt met kortdurende tijdsloten. Alle aangemelde gezinnen krijgen uiterlijk donderdagavond een gezins-ticket per mail met daarop de tijd dat ze verwacht worden voor het bezoekje aan de Sint. Het zijn tijdsloten van 15 minuten (tussen 10.30 en 14.00 uur).
Gevraagd wordt het gezins-ticket op de telefoon meenemen. Alleen aangemelde gezinnen kunnen deelnemen! Nog niet aangemeld? Stuur dan vóór woensdag 17 november 18.00 uur een mailtje naar info@kvwbeegden.nl met daarin de namen van de kind(eren) en ouders.
De stichting Kinderfeesten Beegden en het Kindervakantiewerk Beegden hoopt op deze manier toch een feestelijk en gezellig moment van kunnen maken!

 

 

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven