Schuurbrand in Heel

Rond zes uur vanochtend is de brandweer gealarmeerd voor een schuurbrand in Heel-Panheel. In de schuur, op geruime afstand van de woning, zaten op dat moment enkele kippen en konijnen welke vroegtijdig door de brandweer veilig zijn gesteld. Er is niemand gewond geraakt.

Het vuur is door een nog onbekende oorzaak ontstaat in de schuur. De bluswerkzaamheden werden bemoeilijkt door de ligging van de schuur, enkele schuttingen en een haag met ijzerdraden aan de erfgrens van het perceel. De brand sloeg daardoor over naar een container met een lastig te blussen voorraad hooi en stro. Tevens heeft een carport en een caravan op het naastgelegen perceel licht vlam gevat en rookschade. Rond 6.30 uur had de brandweer de brand onder controle en om 7.00 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer is tot minimaal 9.30 uur ter plekke voor nabluswerkzaamheden.

 

De brand is bestreden met een hoogwerker, drie blusvoertuigen en een waterwagen. Stichting Salvage is ter plekke bij de bewoners namens de overkoepelende verzekeraars voor afhandeling van de schade.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven