Schrijver Adriaan van Dis komt naar Roermond

November is de maand van Nederland Leest, een campagne met als motto ‘Eén boek, duizend gesprekken’. Ditmaal staat het veelgeprezen boek De wandelaar van Adriaan van Dis centraal. Zolang de voorraad strekt, kunnen lezers in november een unieke uitgave hiervan gratis ophalen bij de bibliotheek. De Bibliotheek Bibliorura organiseert ook diverse activiteiten rondom De wandelaar, waaronder een online leesclub op woensdagavond 17 november en een interview met schrijver Adriaan van Dis op zondagmiddag 21 november.

Het interview vindt plaats in het Royal Theater in Roermond en duurt van 14.00 tot 15.30 uur met een pauze tussendoor. Van Dis wordt geïnterviewd door journalist, auteur, presentator en documentairemaker Leon Verdonschot. Het is zowel mogelijk om live aanwezig te zijn als de livestream te bekijken. Na afloop van het interview is er boekenverkoop. Daarbij zal Adriaan van Dis ook signeren.

Online leesclub

In de online leesclub op 17 november van 20.00 tot 21.00 uur kunnen deelnemers via Zoom met elkaar van gedachten wisselen over De wandelaar. Deelname kost €2,50 voor leden en €5,- voor niet-leden. Meld je uiterlijk 16 november aan via www.bibliorura.nl/nederlandleest.

Interview Van Dis

Het bezoek van Adriaan van Dis aan het Royal Theater op 21 november duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Live aanwezig zijn kost €7,50 voor leden en €10,- voor niet-leden. Ook is het mogelijk om van 14.00 tot 15.30 uur vanuit thuis de livestream te volgen. Dit kost €2,50 voor leden en €5,- voor niet-leden. Tickets: www.bibliorura.nl/nederlandleest.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven