Roggel – Live talkshow De Bel van Crienske 31 oktober

Zondag 31 oktober vind na een lange Corona pauze weer de live talkshow, genaamd De Bel van Crienske, met muziek en vertier van hier in Roggel plaats.

Op zondag 31 oktober gaat na een lange corona-pauze de eerste BEL 2.0 van start met veel nieuwe mensen en een compleet nieuwe aanpak. Het programma is snel en afwisselend met interviews en leuke items. DE BEL vindt nu plaats in de grote zaal van La Rochelle en de ingang is gewoon via het schoolplein. Behalve het logo is er ook een compleet nieuwe buhne ontworpen. De meeste Bel-items zoals de quiz, Sjoeal-TV en de geschiedenisles keren in een nieuw jasje terug alhoewel er toch ook een aantal noviteiten de revue passeren.

Praktische informatie

De BEL 2.0 begint gewoon om 14.30 uur maar nu in de grote zaal van La Rochelle met de ingang via het schoolplein. De entree bedraagt nog steeds € 10,00 inclusief een consumptiebon. Kaarten kunt u al in de week voor de Bel in de voorverkoop (van 23 t/m 30 okt) bemachtigen bij Top1Toys Coenen op de Molenweg in Roggel. Let op: aan de kassa word je natuurlijk alleen met een geldig corona toegangsbewijs binnen gelaten!

Dit bericht delen:
Scroll naar boven