Roermond doet beroep op gezond verstand: Vermijdt grote drukte

Nu shoppen weer zonder afspraak kan en de terrassen lonken, zagen we afgelopen weekend ook in Roermond een toestroom van bezoekers. Heel fijn dat het weer kan. Echter, de Minister heeft ons bescheiden extra ruimte gegeven die we moeten respecteren om de gezondheid niet verder in gevaar te brengen. Help ons daarbij.

In deze tijd gaat gezondheid en veiligheid boven alles. We doen er dan ook alles aan om een bezoek aan Roermond in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat dit veilig kan. Drukte wordt continu gemonitord, in de binnenstad en bij het Designer Outlet. Kunnen we de veiligheid voor bezoekers niet meer garanderen, dan zijn we genoodzaakt maatregelen te nemen om die toestroom te beperken. Op toegangswegen en in de binnenstad. Ook daar zijn we op voorbereid.

Om het niet zover te hoeven laten komen, vragen we iedereen het gezonde verstand te gebruiken. Kies bij uw bezoek aan Roermond niet het drukste moment van de dag of kom een keertje terug als het wat rustiger is en stel je bezoek uit. Dan blijft shoppen en een terrasje pakken in Roermond voor iedereen fijn en veilig.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven